Ο ιδρυτής του κτήματος, Αλέξανδρος Τζούρος.
Ο ιδρυτής του κτήματος, Αλέξανδρος Τζούρος.

Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε το 2010 με σκοπό την χονδρική και λιανική διάθεση των προϊόντων μας στην αγορά. Η ιδέα όμως γεννήθηκε το 2005, όταν ο ιδρυτής Αλέξανδρος Τζούρος φύτευσε ντόπιες και άλλες ποικιλίες αμπέλου στο Πετροχώρι Θέρμου, Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Η πεποίθηση ότι οι παλιές-ντόπιες ποικιλίες σε συνδυασμό με κάποιες πιο γνωστές αναγνωρίσιμες ποικιλίες σταφυλιού, μπορούν να δώσουν μοναδικά κρασιά, ήταν και είναι η κινητήριος δύναμη μας. Σε αυτό έρχεται να προστεθεί η αγάπη για τα φυσικά προϊόντα με την αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας και τεχνογνωσίας και με τα πρότυπα της ολοκληρωμένης διαχείρισης σε όλες τις διαδικασίες της παραγωγής.

Το 2011 η εταιρεία μας συνεργάστηκε με τον διεθνούς φήμης οινολόγο Matteo Chiucconi ο οποίος απογείωσε την γευστική και οργανοληπτική ποιότητα των προϊόντων μας, εισάγοντας σύγχρονες τεχνικές οινοποίησης, σεβόμενος παράλληλα τις βασικές αρχές της εταιρείας.

Στόχος μας είναι η συνεχής ποιοτική βελτίωση των προϊόντων μας, στοχεύοντας στην παραλαβή άψογης πρώτης ύλης από τον αμπελώνας μας, η οποία ακολουθεί τα βιολογικά πρότυπα, στην βελτιστοποίηση των διαδικασιών και την εισαγωγή νέων πρωτότυπων τεχνικών οινοποίησης και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και επαφή με τους πελάτες μας.

Τέλος, η εταιρεία μας θέλει να συμβάλει στην εξάπλωση της Οινικής Παιδείας στη χώρα μας, καθότι πιστεύουμε ακράδαντα ότι η ευγενής ενασχόληση με τον οίνο καλλιεργεί ευγενικά συναισθήματα και αποτελεί καταλύτη στη σύσφιξη των ανθρώπινων σχέσεων.

Οι βασικές Αρχές της εταιρείας μας είναι:

α) Επίκεντρο του κύκλου εργασιών οι Ανθρώπινες σχέσεις, το ήθος και οι αξίες.

β) Ο σεβασμός στη φύση και η έμφαση στις φυσικές διεργασίες.

γ) Η συνεχής επαγρύπνηση για την τήρηση άριστων ποιοτικών προτύπων και ασφάλειας προσωπικού και μέσων σε όλες μας τις δραστηριότητες.

δ) Ο σεβασμός στην εμπιστοσύνη των πελατών μας και η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.