Αποστολές εκτός Ελλάδας

Την παρούσα χρονική περίοδο δε γίνονται αποστολές εκτός Ελλάδας. Το Κτήμα Τζούρος επιφυλάσσεται για αποστολές εκτός Ελλάδας στο εγγύς μέλλον.

Δικαίωμα Επιστροφής Προϊόντων

Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που παραγγείλατε και παραλάβατε, μέσα σε 15 ημέρες, στην ίδια κατάσταση με αυτή που τα παραλάβατε. Στην περίπτωση αυτή θα σας επιστραφεί το σύνολο των χρημάτων σας αφαιρώντας τα έξοδα αποστολής. Δεν ισχύει για μαζικές παραγγελίες (εκδηλώσεις, πάρτι, γάμοι κ.α.).

Έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας online με αντικαταβολή όλο, το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο! Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με αντικαταβολή ή κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς.
Επίσης, μπορείτε να κάνετε παραγγελίες τηλεφωνικώς καλώντας στο 2610.994026 καθημερινές 9:00πμ. – 14:00μμ. Και 18:00μμ. – 21:00μμ.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Για επιχειρηματικά δώρα και εταιρικές παραγγελίες κρασιών/ποτών/μπύρας και λοιπών προϊόντων με τιμολόγιο, έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας online βάζοντας τα στοιχεία έκδοσης τιμολογίου (επωνυμία, ΑΦΜ, ΔΟΥ, επάγγελμα, διεύθυνση χρέωσης και στοιχεία αποστολής) στα αντίστοιχα πεδία της φόρμας παραγγελίας ή αν προτιμάτε μπορείτε επικοινωνήσετε μαζί μας με email στο info@tzouroswines.gr ή τηλεφωνικώς στο 2610.994026 για να σας βοηθήσουμε στην παραγγελία σας. Παραδίδουμε με συνέπεια σε ολόκληρη την χώρα και στο εξωτερικό.
Οι τρόποι πληρωμής για εταιρίες είναι:

  1. Μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας
  2. Με αντικαταβολή
  3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, ή
  4. Με επιταγή.